Ana Yemekler

Şefin Tavsiyesi

% 100 kuzu kıyması Kuzu kıymasına kuzu gömleği sarılarak ızgarada…

Kuzu kafesinin ızgarada mühürlendikten sonra 3 saat süre ile yavaş…

Şefin Tavsiyesi

Dana bonfilesinin sebzeler ile enfes buluşması

Dana kaburgası 200 derecelik fırında dört saat pişirilir. Lezzeti damakta…

Dana antrikotunun kemik halidir. Ön pişirilmesi ızgarada yapılarak masada sunumlu…

Köftenin arasında akıcı chedar peyniri Kömürlü ızgarada pişirilerek servis edilir.

Kömürlü ızgarada pişirilerek servis edilir.

Kömürlü ızgarada pişirilerek servis edilir.

En az 6 gün dinlendirilir… Kömürlü ızgarada pişirilerek servis edilir.…

300 derecede ısıtılmış himalaya tuz tabletinde pişirilir Dana Lokum; en…

Şefin Tavsiyesi

Bonfile eti soğan ile terbiye edilir.. Izgarada pişirilip servis edilir. Damak…

Dinlendirilmiş kontrafile etiden elde edilir. Kömürlü ızgarada pişirilerek servis edilir.

Kuzunun sırt kısmından çıkarılır. Kömürlü ızgarada pişirilerek servis edilir.  

Trakya’nın meşhur kuzularından çıkartılır.. Dinlendirildikten sonra kömürlü ızgarada pişirilerek servis…

Kuzunun bonfilesidir. Özel sosta dinlendirilir… Kömürlü ızgarada pişirilerek servis edilir.

Dana etinin bonfilesidir. 10 gün dinlendirilerek satışa sunulur. Kömürlü ızgarada…

Kuzu ve dana etinin karışımı ile elde edilir. Kömürlü ızgarada…

Şefin Tavsiyesi

  Dana bonfilenin minimum bir hafta dinlendirilir ve ızgarada mühürlenir.…